It’s all about the details

Kitchen. Home styling Gran Canaria. Home staging. GC HomeStyling. Inredning Gran Canaria. Interior design.
Photo: GC HomeStyling

This custom made curtain out of luxurious linen fits the window perfectly. Curtains are important but they are sometimes hard to get right. If they are made out of a cheap fabric or sloppily arranged, they will never compliment a window or lift the rest of the interior. Bottom line, it is a good idea to spend some extra money here.

Gardiner kan ibland vara svårt att få till på ett snyggt sätt. Det går helt enkelt inte att fuska. Är de gjorda av billiga tyger eller är slarvigt uppsatta, så kommer de aldrig kunna framhäva ett fönster eller hjälpa till att lyfta den övriga inredningen. Om fönstret ligger i blickfånget så är det ofta värt att satsa lite extra. Denna hissgardin är måttbeställd och sydd i ett följsamt linnetyg som passar fönstret perfekt.

Leave a Reply