Guest bedroom

Home styling of a guest bedroom in Gran Canaria involving a book shelf, bed, round mirror and pillows. Styled by GC Home Styling. Home staging/home styling helps sell or rent your property quicker and increases its value.
Photo:GC HomeStyling

Before-and-after pictures from a budget styling. Best way to see your friends and family more regularly is to create a welcoming atmosphere in your guest bedroom. This room is facing north but who can tell when you use an uplifting yellow and warm-grey combination.

Selling your property in Gran Canaria? Would you like to increase the likelihood of a quick sale? GC HomeStyling help you with professional home styling and all kind of redecorating projects. Contact us today for more information.

Bästa sättet att se vänner och familj oftare är att skapa en inbjudande känsla i gästrummet. Detta sovrum vetter åt norr men det märker man knappast av när rummet går i varmt grått och uppiggande gult.

Planerar du att sälja ditt hus eller lägenhet på Gran Canaria? Vill du öka chansen att kunna sälja snabbt och till ett bra pris? GC HomeStyling hjälper sig med professionell homestyling och alla typer av inredningsprojekt. Kontakta oss idag för mer information och priser.

Leave a Reply